Ta strona korzysta z plików Cookies. Zasady ich wykorzystania są opisane w naszej Polityce prywatności. W każdej chwili możesz wyłączyć Cookies w przeglądarce.
na takie klasyczne szczoteczki raczej jest za małe, ale popatrz na innogio 360, jest miekka silikonowa, ma trójfazowy przycisk, takiemu maluchowi po prostu myjesz na 1 fazie. A w miarę jak dziecko rośnie przechodzisz na 2 i 3.
Dzięki za polecenie strony. Szczoteczkę będę niedługo kupować, więc rabat na pewno się przyda:) Z tego co widzę jest tu dosyć sporo atrakcji dla dzieciaków.
No moja córka uwielbia te bajeczki i komiksy z mini-gio. Często przy myciu zębów słucha, bo to akurat takie krótkie na czas mycia. A to jest nasz hit do zasypiania: https://mini-gio.pl/wp-content/uploads/ ... -lamy.webm
Bardzo przyjemna ta bajka, liczenie lam myślę będzie u mnie hitem Puszczę już dziś wieczorem. Szczoteczkę już zamówiłam, rabat otrzymałam i mam nadzieję, że już niedługo będę mogła przetestować
Starsza córka ma Z InnoGio i jestem zadowolona. Cicha i łatwa w użyciu, ma 3-stopniową regulację prędkości. Czyści bardzo dokładnie a przy tym jest delikatna dla szkliwa i dziąsełek.